ОДРИН - 11.08.2018г. - ПОТВЪРДЕНА,  ИСТАНБУЛ 18 - 19.08.2018г - ПОТВЪРДЕНА, 

  

Куала Лумпур, Сингапур и о-в Бали 2018

Самолет
 

София-Доха -Куала Лумпур- Сингапур -Бали-Доха-София

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
11 дни/ 8 нощи


цена: от 1999.00 €

Програма
1 ДЕН / 15.01.2018: София– Доха

Среща на групата на летището в 10:00ч. Полет от летище София, Терминал 2 в 11:55 ч. с Катарски авиолинии и кацане в Доха в 17:30ч. Свързващ полет за Куала Лумпур в 19:35ч.
 
 
2 ДЕН / 16.01.2018: Доха- Куала Лумпур

сингапур и остров балиПристигане в малайзийската столица в 07:45ч. Посрещане от представител на местния партньор.
Следва трансфер до града и полудневен тур на столицата. Ще започнем обиколката с фото пауза пред кулите Петронас. След това ще продължим с посещение на  Кралския Дворец, „Площадът на независимостта” и Джамията Султан – ядрото на стария град.
След това се отправяме към известните Batu Caves – пещерите на Бату. Страхотна, величествена природна забележителност, която със своите 272 стъпала ще ви отведе до светилището на Индуиското божество – Муруган. Пещерата е една от най-популярните индуски храмове извън Индия и е фокусна  точка на индуския фестивал на Thaipusam в Малайзия.
След края на екскурзията настаняване в хотел 
The Element by Westin 4+* или подобен. Свобдно време. Нощувка /1/.
3 ДЕН / 17.01.2018: Куала Лампур – Малака – Куала Лумпур

сингапур и остров балиЗакуска. Днес ни предстои  целодневна екскурзия до Малака с включен обяд – град, разположен на западния бряг на Малайския полуостров, който малко след откриването му през 14 в. се развил като търговско пристанище за кораби от Индия и Китай, а по-късно бил последователно португалска, датска и английска колония, което е дало отпечатък върху архитектурата на града.
Църквата „Св. Петър” е построена през 1710г. и е най-старата действаща и сега христинска църква  в Малайзия. Ще минем покрай най-голямото китайско гробище извън Китай от 17в, разположено на красив хълм. Ще погледнем от високо към Кладенеца на Султана, преди да стигнем до португалско селище.
Продължаваме към портата Сантяго и руините на църкавата Св. Пол, оградени от датски гробници от 17в.
Ще видим и Червения площад, получил името си от двете червеникави сгради на правителството и на музея на Малака. Следващата спирка е Крайстчърч и храма Ченгхун Тенг – единственият храв, в койт оможете да видите три докртини под един покрив – таоизъм, будизъм и конфуцианство.
Турът ни днес ще завърши с кратка разходка по крайбрежнат аулица на Малака, след което се връщаме в Куала Лумпур. Нощувка /2/. 
4 ДЕН / 18.01.2018: Куала Лумпур - Сингапур

Закуска. Трансфер до летището за полет до Сингапур. Посрещане на летището в Сингапур. Трансфер и настаняване в хотел Studio M 4*  или подобен. Посещение на нощно сафари. Комплексът е отворен през 1994г., а сафарито преминава през Седем географски района и показва 2500 животни от над 130 вида, които живеят в 35 хектара джунгла. Нощувка /3/.
5 ДЕН / 19.01.2018: Сингапур

сингапур и остров балиЗакуска. Днес ни предстои полудневна обиколка на Сингапур.
Нашата обиколка ще започне от Civic District-административен център на града , ще видим сградата на Парламента и Националната галерия.          
Следва спирка в парка Мерлион-национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Ще се насладим на очарованието на цветната ботаническа градина в Сингапур, под защитата на ЮНЕСКО.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури. Ще посетим и националната градина на орхидеята.
Следобед ще посетим парка „Gardens by the bay“, безпрецедентен по своя размах проект, който превръща Сингапур в град-градина. Включени са посещенията на 2‘та купола (на цветята и облачния). Нощувка /4/.
6 ДЕН / 20.01.2018: Сингапур – Денпасар, о-в Бали

Закуска. Трансфер до летището за полет до Денпасар. Кацане на летището на о-в Бали, посрещане и трансфер до хотела.
Настаняване в избрания хотел, свободно време и нощувка /5/.
7 ДЕН / 21.01.2018 о-в Бали

индонезия и остров балиЗакуска. Свободно време.
Възможност за целодневна екскурзия Kintamani - Besakih – изкуство, култура и вулкана Батур (около 10 часа; заплаща се допълнително – около 60 евро)
Тази екскурзия комбинира запознаване с местните изкуства и впечатляващите гледки на активния вулкан Батур. Обиколката започва с отпътуване към Batubulan и представяне на традиционните балийски танци Barong и Kris, пресъздаващи безкрайната битка между доброто и злото. Следващите спирки са: Celuk - известен център за злато и сребро; селището Mas – средище на дърворезбата и Ubud – най – известният занаятчийски център на острова, център на местните традиции и култура. Продължава се към Слонската пещера – Goa Gajah, чието име идва от откритата на входа й, древна рисунка, наподобяваща слон.
Кулминация на екскурзията е впечатляващата гледка към вулкана Batur и едноименното езеро. Последната спирка е хълма Tirta Empul, известен със свещения извор Tampak Siring, който се твърди, че има лечебни свойства. Връщане в хотела. Нощувка /6/.
8 ДЕН / 22.01.2018 о-в Бали

индонезия и остров балиЗакуска. Свободно време.
Възможност за допълнителна целодневна екскурзия – Bedugul - Tanah lot - Залез в Бали (около 8 часа, заплаща се допълнително – около 60 евро).
Екскурзията започва с посещение на впечатляващия храм от 17в. на кралското семейство Taman Ayun в Mengwi и продължава към планинското селище Bedugul с невероятна гледка към езерото Beratan и красивия храм Ulun Danu, плуващ в сините му води. Следва спирка на местния пъстроцветен пазар Candi Kuning. Продължава се към Alas Kedaton – „гората на свещената маймуна”. Последната спирка е красивият храм Тана Лот (Tanah Lot), разположен на живописна скала, само на 20км от Денпасар. Тук ще направите най-запомнящите се снимки на залеза в Бали. Връщане в хотелите късно вечерта. Нощувка /7/.
9 ДЕН / 23.01.2018 о-в Бали

Закуска. Свободно време.Възможност за една от допълнителните екскурзии: Рафтинг, Вечерен круиз, Джип сафари, Круиз до о-в Лембонган, Гмуркане и др. Нощувка /8/ в хотела на о-в Бали.
10 ДЕН / 24.01.2018 о-в Бали

индонезия и остров балиЗакуска.
Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Индийски океан. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения предлагащи голям избор от морска, интернационална и местна кухня, и винаги усмихнатите местни жители. Късен трансфер до летището за полет до Доха.
11 ДЕН / 25.01.2018 о-в Бали – Доха – София

Полет до Доха в 00:45ч. Кацане в Катар в 05:25ч.  Свързващ полет до София в 06:40ч. Кацане в България в 10:55ч.
Прикачен файл: 1076KUALA LUMPUR_SINGAPUR_BALI_15.01.2018.doc
Пакетни цени:
 
Хотел на о-в Бали Човек в двойна стая Единична стая Трети възрастен
The Grand Bali – 4*
http://www.thegrandbali.com/
1999 евро /
3910 лева
2379 евро /
4653 лева
N/A
Nusa Dua Beach – 5*
http://www.nusaduahotel.com/
2200 евро /
4303 лева
2665 евро /
5212 лева
2355 евро /
4606 лева

РАЗПИСАНИЕ НА ПОЛЕТА:
15.01 СОФИЯ  11:55 ДОХА 17:30  
15.01 ДОХА  ‎19:35 КУАЛА ЛУМПУР 07:45+1 (кацане на 16.01)
25.01 ДЕНПАСАР  ‎00:45 ДОХА 05:25  
25.01 ДОХА  ‎06:40 СОФИЯ 10:55  

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:
 • До 90 дни от датата на пътуване – без неустойки
 • От 90 до 45 дни преди пътуването – депозита
 • От 45 дни до пътуването -  100% неустойка
 
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цената е валидна при група от минимум 15 туриста;
 • Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването;
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Сингапур,Малайзия и Индонезия;
 • Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.70 лв. и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане;
 • Използван транспорт: Самолет и автобус.
 
              Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1755013150000573705 на ЗАД „Армеец”

Цената включва:
 • Самолетен билет София - Доха- Куала Лумпур – Денпасар – Мале – Доха - София с Катарски авиолинии, позволен багаж до 30 кг.;
 • Самолетен билет Куала Лампур- Сингапур с включен багаж 20 кг.;
 • Самолетен билет Сингапур-Денпасар с включен багаж 20 кг;
 • Летищни такси;
 • 2 ношувки със закуски в Куала Лумпур в хотел The Element by Westin 4+* или подобен;
 • 2 нощувки със закуски в Сингапур в Хотел Studio M 4* или подобен;
 • 4 нощувки на о-в Бали в избрания хотел на база закуска;
 • Трансфери летище-хотел-летище в Куала Лумпур;
 • Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
 • Трансфери летище-хотел-летище на о-в Бали;
 • Полудневна обзорна обиколка на Куала Лумпур;
 • Целодневна екскурзия до Малака с включен обяд от Куала Лумпур;
 • Полудневна обзорна обиколка на Сингапур;
 • Нощно сафари в Сингапур;
 • Посещение на парка „Gardens by the bay“ с включени билети за 2‘та купола
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро в ЗАД Армеец;
 • Водач от агенцията по време на цялото пътуване.


Цената не включва:
 • Разходи от личен характер;
 • Допълнителните екскурзии на о-в Бали, които се заявяват и заплащат от България;
 • Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и на запитване в офиса на туроператора;


Условия за записване:
 • Аванс в размер на 50% от пакетната цена
 • Доплащане 45 дни преди датата на отпътуване


Необходими документи:
 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 
РЕЗЕРВИРАЙ

Оферта № 1076


Ан Мар Травел не може да носи отговорност за информация и цени за хотели, екскурзии и услуги, права върху снимки, получени от външни сайтове и други източници, несвързани с Ан Мар Травел

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал